Foci

2011.07.27. 16:46

ZTE FC: Prince Rajcomar hazatér

Szerdán Hollandiába, szülővárosa csapatához utazott Prince Rajcomar, a ZTE FC labdarúgója. A holland második ligás MVV Maastricht kölcsönbe veheti a támadót.

Kerkai Attila

A nyári felkészülés elejétől a levegőben lóg Prince Rajcomar klubváltása, ugyanis a kékfehérek holland labdarúgója szívesen távozna Egerszegről. Mindezt ő maga is elmondta, és a ZTE FC vezetői sem rejtették véka alá: ha megfelelő ajánlatot kapnak a támadóért, távozhat.

Rajcomar szerdán Hollandiába utazott, a második ligás MVV Maastricht együtteséhez – amúgy szülővárosa csapatához –, ahol csütörtökön orvosi vizsgálaton esik át. Minden további csak ezután jöhet. Mindezt Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője is megerősítette.

– Ha az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat mindent rendben talál, életbe léphet a csatár egyéves kölcsönadási szerződése, már persze, ha meg tudunk egyezni a részletekben a hollandokkal – mondta Dézsi Attila. – Végleg is eladtuk volna játékosunkat, de nem érkezett megfelelő ajánlat érte, bár ciprusi és orosz együttesek is érdeklődtek iránta. Ezért döntöttünk úgy, hogy inkább kölcsönbe elengedjük, hiszen rajta is érződött, hogy a megújuláshoz új környezetre van szüksége. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!