Foci

2011.06.29. 10:46

Újra válságban a Vasas?

Sorra hagyják el a labdarúgók a válságba jutott Vasast, a többségi tulajdonos Híd Zrt. tevékenységét nem övezi közmegelégedés - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.

MTI

 A lap szerint a tavasszal remekelt csapatból már távozott Németh Norbert, Németh Gábor, Lisztes Krisztián és Ferenczi István, Lázok János napokon belül követi őket, a kölcsönbe érkezett Rezes László és Szilágyi Péter pedig visszatér Debrecenbe. A klubbal kötött szerződés után az adóhatóság felfüggesztette a Híd Zrt. adószámát, majd törölte a szankciót, de megmaradt a gyanú, hogy fantomcégről van szó. Már az első hónapokban fizetési csúszásokról érkezett hír, s ez az állapot állandósult - írja a Magyar Nemzet.
   
A kisebbségi tulajdonos Vasas SC képviseletében Markovits László elnök közölte:
   
"Önmagában az nem katasztrófa, hogy csúsznak a fizetések, hiszen ez máshol is, a legtöbb magyar klubnál előfordul. Számomra az aggasztó, hogy a sokadik határidőt is teljesítés nélkül haladjuk meg, ami óhatatlanul bizalomvesztéshez vezet. Kisebbségi tulajdonosként vannak biztosítékaink, amivel, ha szükségét látjuk, élünk is."
   
A Vasas SC az utánpótlást már visszavásárolta a Hídtól, és nem kizárt, hogy néhány napon belül a profi klub működtetéséről is gondoskodnia kell. Azaz újra kezdődhet a hajsza befektető után - írja a Magyar Nemzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!