Foci

2010.07.31. 04:56

Labdarúgó NB I - A Ferencváros győzelmével kezdődött a szezon

A Ferencváros hazai környezetben 2-1-re győzött a Paks ellen a labdarúgó Soproni Liga 2010/11-es szezonjának pénteki nyitómérkőzésén.

MTI

 Eredmény:
Ferencváros-Paksi FC 2-1 (2-1)

Albert Stadion, 5000 néző, v.: Szabó Zs.
    gólszerzők: Heinz (10.), Szabó J. (33., öngól), illetve Bartha (8.)
    sárga lap: Tutoric (31.), Tóth B. (38.), Csizmadia (67.), illetve Bartha (84.)

Ferencváros:
Ranilovic - Stockley, Csizmadia, Tutoric, Junior - Tóth B. (Kulcsár D., 81), Stanic (Rodenbücher, 87.), Maróti B., Andrezinho (Abdi, 72.) - Rósa D., Heinz

Paks:
Kovács A. - Fiola, Sifter, Szabó J., Csehi -  Bartha (Miskolczi, 86.), Lisztes (Kiss T., 69.), Sipeki (Palásthy, 84.), Heffler, Vayer - Montvai

A bajnokság első góljára nem kellett sokat várni, Bartha az elalvó hazai védők gyűrűjében már a nyolcadik percben előnyhöz jutatta a vendégeket. A paksiak öröme nem tartott sokáig, ugyanis két perc múlva a Ferencváros új igazolása, a cseh Marek Heinz első magyar bajnokiján betalált és egyenlített.
 A mérkőzést a zöld-fehérek uralták, az újonnan kinevezett csapatkapitány, Rósa Dénes beadása pedig gólt eredményezett, igaz, egy vendég védő jutatta a hálóba a labdát.

A fordulást követően kissé érthetetlen módon visszahúzódott a Ferencváros, ám a Paks nem tudott élni a lehetőségeivel, így az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!