Foci

2010.02.12. 08:40

Úgy, mint hajdanán , de...

Múltidézéssel, Fradi-várással, forralt boros hólapátolással kezdődik a labdarúgó- szezon a Zete-stadionban. A program szerint február 27-én a Ferencváros látogat Egerszegre, de...

MTI

- Az éjszakai és a jelenleg is folyamatos havazás után nagy mennyiségű hó borította be a pályáinkat - mondta tegnap délután Tóth Krisztián, a Zete marketingvezetője. - A pályamunkások csütörtökön a műfüves játékteret takarították, hogy egyáltalán lehessen valahol edzeni a csapatnak. Várhatóan holnap a centerpálya is megtisztításra kerül. Ennek ellenére szurkolóink segítségét kérjük, hogy a lelátóról, illetve az oldalvonalak mellől el tudjuk távolítani a havat. Szombaton reggel 9 órakor várjuk minden segíteni tudó szimpatizánsunkat. Lehetőleg hólapáttal (vagy seprűvel) jöjjenek el a ZTE Arénába, hogy a magunk részéről - a segítségükkel - mindent megtegyünk a Fradi elleni meccsig a pálya játékra alkalmassá tételére. A résztvevőknek 1-1 darab térítésmentes belépőt biztosítunk a Fradi elleni mérkőzésünkre. No meg a takarítás alatt a sportág megszállottjai forralt bor mellett megbeszélhetik azt is, mi várható a Fradi elleni meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!