Foci

2009.06.06. 02:28

Veretlenek maradtak

Zalaegerszeg (ka) - Az V. korcsoportos labdarúgó diákolimpia országos döntőjét Balassagyarmaton rendezték meg és megyénket a zalaegerszegi Ganz-Munkácsy Szakközépiskola képviselte a legjobbak között

Kerkai Attila

A megyei, illetve a területi döntőkön legjobban szerepelt együttesek juthattak el az országos döntőre, melyre így kvalifikálta magát a Ganz-Munkácsy együttese is. A megyeszékhelyiek a Balassagyarmaton rendezett országos döntőben is folytatták korábbi sikeres szereplésüket, hiszen a csoporttalálkozókat veretlenül zárták. A Ganz együttese a debreceni Irinyi SZKI-val 1-1-es döntetlent játszott, majd a fővárosi Kovács Pál Gimnáziumot 3-0-ra, a tiszalöki Teleki SZKI-t pedig 2-0-ra verte, de a csoportban - rosszabb gólkülönbségével - végül a második helyre szorult.

Ez viszont a kiírás értelmében egyben azt is jelentette, hogy a Ganz a harmadik helyért léphet pályára. A bronzcsatában a zalaiak folytatták sorozatukat, vagyis itt sem szenvedtek vereséget, azonban a büntetők során a nyíregyházi Vasvári Pál SZKI 4-3-ra jobbnak bizonyult náluk, így a Ganz-Munkácsy SZKI csapata - noha az egész tornán, sőt a teljes sorozatban veretlen maradt - végül a negyedik helyen végzett.



.A Ganz-Munkácsy SZKI végül negyedik helyen végzett együttese,
a felkészítô tanárokkal. A képről hiányzik Mavolo Paolo
Fotó: Kerkai Attila

A csapat tagjai: Rákhely Martin, Molnár Dávid, Gavrilete Roland, Hazenauer Kristóf, Károly Bálint, Salamon László, Jakab Ákos, Kiss Balázs, Németh Máté, Tóth Dániel, Darabos Benjamin, Bakonyi Bálint, Varga Zsolt, Csík Zoltán, Balogh Bence, Orbán Szilárd, Timbokovics Péter, Mavolo Paolo. Felkészítők: Molnár Zsolt, Bérdi László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!