Életmód

2016.02.26. 15:53

Grafológia - Hamis a harmónia

„Grafo” jeligét választotta az 50-es évei közepén járó családanya, akinek kézírása büszkeségét, kreativitását, gyors gondolkodását, és a munka felé fordulását mutatja. Harmóniát sugárzó nő, aki képes a lelkében is rendet rakni, s a nem odavaló gondolatokat száműzni.

Novák Mária

 

Tetterős, széles látókörű, aki pillanatnyi állapotában gondolataival a múltban kalandozik, s a jövő félelemmel és bizonytalansággal tölti el. Egyfajta nyugtalanság hatja át grafikumát.

A cselekvésekbe lendületesen kezd, majd a kedve elszáll, s fokozatosan elkedvetlenedik, mert úrrá lesz rajta a fáradtság. Energia szintje az átlagosnál alacsonyabb értéket mutat. Mégsem foglalkozik a szervezete felé küldött jelzéseivel, kimerültségével mit sem törődve folyamatosan végzi munkáját, s igyekszik a család kedvében járni. Ügyel arra, hogy a körülötte lévők mit se vegyenek észre többször megjelenő, szemvillanásnyi gyengeségéről, kimerültségéről.

 

Számára fontos, hogy az ügyei intézésébe senki se szóljon bele és senki se vegye észre rajta problémáit.

Papírra vetett betűi megmutatják jelenlegi túlzott érzékenységét, s állandó küzdelmét a bágyadtsága leküzdésére.

A nehéz, konfliktussal telt helyzetekben sem jön zavarba, könnyen megtalálja a hangot mindenkivel, s képes a döntőbíró szerepét is magára vállalva az egymással hadilábon állókkal a közös gondolkodás útján a konfliktushelyzetet megoldani. Tanácsai miatt sokan keresik társaságát, olykor túlzottan sok időt szám mások lelki sebeinek gyógyítgatására, figyelmen kívül hagyva, hogy neki is szüksége lenne arra, hogy érezze a felé áramló szeretetet, és pozitív energiát.

 

Javaslom, hogy mielőbb rendezze kapcsolatát párjával. Annak ellenére, hogy közel érzi magához társát, nem látszik az összhang kettejüknél. Elszigetelődik, s gyakran magába gubózva, megmakacsolva magát, a saját elképzelései szerint oldja meg rugalmasan közös ügyeiket.

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!