Életmód

2014.06.22. 11:06

Orvos válaszol rovat indul!

Szerkesztőségünk az Életmódi rovatban új, interaktív tájékozódási lehetőséget biztosít az olvasóinknak.

Orvos válaszol rovatot indítunk, amelyben zalai szakembereket kérünk arra, hogy a hozzájuk eljuttatott olvasói kérdésekre adjanak választ.

Az első orvos, akinek kérdéseket tehetnek fel, dr. Szilassy Tekla reumatológus szakorvos lesz. A Zala Megyei Kórház orvosa a gerincproblémák témakörében, illetve hát- és ízületi bántalmakkal kapcsolatos kérdésekben jártas, e területre vonatkozó kérdéseiket várja. Arra kérjük az olvasókat, hogy legkésőbb június 25-én, szerdán estig juttassák el kérdéseiket a zalaihirlap@zalaihirlap. hu e-mail címre, „Az orvos válaszol" jelige megadásával.

Az általunk felkért egészségügyi szakemberek másnap megkapják az Önök kérdéseit, s válaszolnak. Mi pedig a legközelebbi Életmódi oldalon, azaz hétfőnként közreadjuk a feleleteket, természetesen csak a közérdeklődésre számot tartó tartalmakat, a személyes közlendő célba juttatásához más megoldást választunk.

Kérdezzenek, választ kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!