Egyéb

2017.07.07. 13:30

Zalai Hírlap Online - ZAOL.HU - Impresszum

zaol.hu

ZALAI HÍRLAP ONLINE - ZAOL.HU

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft
8200 Veszprém Házgyári út 12
Telefon: 88/541-600
Felelős  kiadó: Kázmér Judit
Online főszerkesztő: Barankovics Ildikó ([email protected])
Megyei értékesítési vezető: Bogdán György ([email protected])
Regionális és budapesti értékesítési vezető: Vezér Dávid ([email protected])

Online szerkesztők: 
Farkas Andrea
Elekes Gergő
Horváth Virág
Kovács István
Rujzam Zsuzsanna
Sövényházi János
Szauer Annamária

Online support manager: Németh Csaba Miklós

 

Elérhetőség: [email protected]

Szerkesztőség címe: Veszprém, Házgyári út 12.
Előfizetéssel kapcsolatos ügyintézés: 8900 Zalaegerszeg, Ady u. 62. Tel.: (94) 999-120. Az előfizetés esetleges lemondását csak írásban (személyesen, levélben, faxon, e-mailben), minden hónap 25-éig tudjuk elfogadni.

A zaol.hu portálon (továbbiakban: lap) található tartalom a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (továbbiakban: kiadó) szellemi tulajdona.

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csakis a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,
b) csak az adott cikk címét és lead-jét veszi át
c) aktív linket helyez el az átvett cikkbe, mely a lap eredeti cikkére mutat

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Lapunk az önszabályzó etikai irányelveket létrehozó Főszerkesztők Fórumának alapító tagja. Szerkesztőségünk az etikai kódexben foglaltak szerint végzi munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!