Egyéb

2011.06.14. 05:53

Ha nem tetszik a régi alaprajz...

Múlt heti oldalunkon új lehetőséget kínáltunk olvasóinknak: küldjék meg kényelmetlennek talált otthonuk alaprajzát szerkesztőségünkbe, s mi segítünk megoldást találni.

Magyar Hajnalka

Mégpedig Rónaszéki Erzsébet belsőépítész közreműködésével, aki vállalta, áttervezi a lakást, s kellemesebb, a család igényeit jobban figyelembe vevő alaprajzot kínál a régi helyett. Havonta egy lakás terveit lapunkban is bemutatjuk, az előtte és utána állapot összehasonlítása bizonyára mások számára is tanulságokkal szolgál.

Ma még csak kevesek számára nyilvánvaló, hogy egy rossz beosztású lakás mennyi idegeskedés forrása lehet. Ha például a konyhában nem a technológiai sorrendnek megfelelően követi egymást a mosogató, a tűzhely és a munkapult, ha a tányérokat, poharakat tartalmazó szekrény nem áll kézre, minden reggelünk feszülten indul, s még az okát sem tudjuk, miért bosszankodunk. Sokan maguk próbálnak megoldást keresni e problémákra, egyrészt, mert úgy érzik értenek hozzá, másrészt, mert a belsőépítész, a lakberendező még ma is afféle úri huncutságnak számít.

Az első levél máris befutott szerkesztőségünkbe, olvasónk a gyerekek kirepülése miatt kéri lakása áttervezését. Ha van kedvük, kövessék.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!