Egyéb

2006.07.10. 02:29

Üres kézzel senki sem távozik

Zalaegerszeg (ZH) - Ajándékok garmadája várjaa 17. Zala Szépe verseny döntőseit, de nemcsak a meglepetések, hanem az élmények miatt is érdemes nevezni lapunk játékos megmérettetésére.

Mórocz Zsolt

Zalaegerszeg (ZH) - Ajándékok garmadája várja a 17. Zala Szépe verseny döntőseit, de nemcsak a meglepetések, hanem az élmények miatt is érdemes nevezni lapunk játékos megmérettetésére. A legszebb hölgy, lapunk háziasszonya, az egerszegi Autó Friedrich Kft. ajándékát kapja, egy KYMCO Vitality50 robogót, övé lesz a Larienn Gold egerszegi ékszerzletének kollekciója, a Szűcs Üveg-Porcelán és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Rt. egy 60 centiméteres, kézzel festett porcelánvázája Zala Szépe I. helyezett 2006. felirattal. Készül a Böjte Ékszerész Kft. ajándéka is - Elkezdtük a munkát, már körvonalazódik, milyen diadémet szeretnénk, de ez egyelőre maradjon titok - mondta Böjte Katalin ötvös, aki fiával együtt készíti az ékességet. A döntősök hazavihetnek egy Zalaiparker által forgalmazott Sariana kétrészes fürdőruhát, s a Pannon GSM által felajánlott mobiltelefont Pannon Praktikum díjcsomaggal. Valaki Monacóban üdülhet a hévízi Jozefa Utazási Iroda jóvoltából, más az egerszegi Fly Stúdió szép, méretre kszült estélyi ruháját kapja, a keszthelyi Dinter Optika 70 ezer forint értékű női napszemüveget ajánlott fel, az első Zala Szépe, Kun Edit, saját, zalai tájat ábrázoló festményét. Ketten szépségnapon vehetnek részt a hévízi Rogner Hotel szépségfarmján, a Hotel Carbona wellness hétvégét ajánlott fel két fő részére félpanzióval. Az egerszegi S.Oliver márkabolt 50-40-30 ezer forint értékű utalvánnyal lepi meg az első három helyezettet, az ENZO Sport Kft. két 50 ezer forint értékű utalványt ajánlott fel márkás termékeire mindkettő ruházati termékeiből lesz divatbemutató is. A ProComp Kft. ajándéka multimédia csomag Sport MP3 lejátszóval. A döntősök csokrairól a keszthelyi ágas-Bogas Virágbolt gondoskodik, a lufidekorációról, tűzijátékról az egerszegi Mosolyszerviz, a lányokra az Escort Védelmi Szolgálat vigyáz. Várjuk a szép zalai lányok jelentkezését, akik betöltötték 16. életévüket, akikről nem jelent meg sem aktfotó, sem hasonló témájú filmfelvétel. Jelentkezni július 14-ig lehet, rövid levéllel, melyben a lányok feltüntetik elérhetőségüket, életkorukat, magasságukat, testsúlyukat, mell-, derék- és csípőbőségüket. A borítékba egy színes arcképet, egy egész alakos, fürdőruhás fotót is mellékeljenek. Címünk 8900 Zalaegerszeg, Ady utca 62. Telefonszámunk 06-92502-231. Fotó Pezzetta Umberto Főtámogatónk Zalaegerszeg (ZH) - Ajándékok garmadája várja a 17. Zala Szépe verseny döntőseit, de nemcsak a meglepetések, hanem az élmények miatt is érdemes nevezni lapunk játékos megmérettetésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!