Egervár

2014.10.07. 18:20

Jól szórakoztak az Egervári László Általános Iskola diákjai

Egervár - Pályázati támogatás tette lehetővé azt a rendhagyó kirándulást, amit a közelmúltban tettek a falu általános iskolájának tanulói.

Varga Andor

A sportnap előre felcsigázta a gyerekek érdeklődését. És hogy miért volt rendhagyó? Bár állomásokon végezték a diákok a feladatokat, mégsem esett senkinek nehezére részt venni a munkában. Pedig néhány egervári tanulónak kemény erőfeszítést jelentett, hogy felmásszon a mászófalon, vagy az élő csocsóban elvegye az ellenféltől a labdát. A csúszás a sikolycsúszdán bátorságpróbáló feladatnak bizonyult néhányuk számára. Kézügyességre és kitartásra volt szükség a légcsocsónál, a légvár város, a kalandpark és a trambulin pedig a tanulók ugróerejét, ügyességét fejlesztette játékos formában.

Megtudták a diákok, milyen érzés bábúnak lenni a csocsóban (Fotó: a szerző)

Egész idő alatt szinte megállás nélkül és élvezettel mozogtak a diákok, a nap végén pedig kellemes fáradtságot érezve, s azzal a kívánsággal mentek haza, hogy Bárcsak minden héten lenne egy ilyen nap az iskolában! .




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!