Baleset: Renault és Mazda ütközött

Csütörtökön két baleset miatt is értesítették a rendőrséget: Sármelléken egy Renault és egy Mazda ütközött, míg Nemesboldogfa és Szentgyörgyvár között is történt egy "koccanás".

zaol.hu


Renault és Mazda ütközött
Csütörtökön délután Sármelléken, egy Dózsa György utcában haladó Renault vezetője úgy kanyarodott balra, hogy előtte nem győződött meg arról, hogy gépkocsijának előzésébe kezdett egy Mazda típusú személygépkocsi. A baleset elkerülése érdekében a Mazdás fékezett és hangjelzést is adott, azonban az ütközést már nem tudta elkerülni. Mivel a biztonsági övet mindkét jármű utasai használták, személyi sérülés nem történt.


Összetörtek a visszapillantó tükrök
Nem tartott kellő oldaltávolságot két, egymással szemben közlekedő személygépkocsi vezetője csütörtökön a Nemesboldogasszonyfa és Szentgyörgyvár közötti útszakaszon, melynek eredményeként visszapillantó tükrük összeütközött. Személyi sérülés nem történt, mindkét sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabott ki a balesetet helyszínelő rendőr.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!