Visszatáncolt a Fradi - Balázs Zsolt marad

A ZTE FC játékosát, Balázs Zsoltot megkereste a Fradi, a két klub között elvi megállapodás is született az igazolásról, ám a Ferencváros végül visszatáncolt - tudtuk meg Nagy Ferenc elnöktől kedden este.

Bóbics László


Nagy Ferenc elnök kedd délután még annyit  mondott, hogy Balázs Zsolt ügyében megegyeztek a Ferencvárossal, a támadó a Fradinál folytathatja, de délután még a formaságokat nem tudták intézni, mert a fővárosból nem kapták meg a kellő információt. Estére azonban kiderült: a Fradi visszatáncolt, kiderült, mégsem akarja leigazolni a zalai utánpótlás játékost, így Balázs marad a kék-fehér klubnál.


Kedden kiderült az is hogy a hétfőn távozó Djordje Kamber négyéves megállapodást kötött a Győri ETO élvonalbeli együttesével. Varga Róbert pedig két és fél évre kötelezte el magát a kecskemétiekhez.
A Kamber-megállapodás  összefügg a két győri játékos érkezésével is. A támadó középpályás, Mihai Nicorec (román) és a védekező középpályás Giorgi Ganugrava (grúz) is Egerszegre szerződik. Mind a ketten fél évre kölcsönbe kerültek a ZTE gárdájához.

-  Tudom, hogy elég nehéz helyzetben van a klub, de megpróbálunk játékunkkal segíteni. Hogy ez mire lesz elég, azt nagyon nehéz megmondani  - fogalmazott a nagybányai születésű Nicorec.

A támadó középpályás az elmúlt bő két évben meglehetősen jól megtanult magyarul.

-  Elég nagy volt a mozgás a keretben - folytatta.  Ennek ellenére, amikor néhány napot itt edzettünk Egerszegen, úgy éreztem, hogy elég elszánt a társaság, a gondok ellenére jó közegbe kerülünk. Remélem, sikerül jó tavaszt produkálnom, s akkor vagy visszakerülök az ETO-hoz vagy más ajánlatot kapok.

A fiatalabb játékosok közül Polareczki Roland és Kocsis Adrián a szlovéniai Lendváról tért vissza.

- Jól éreztem magam déli szomszédunknál  - kezdte az edzésre induló, gyorsléptű jobb oldali támadó, Polareczki Roland.  - Tulajdonképpen hazajöttem, szeretnék élni a lehetőséggel.

A zalaiak harmadik fiatalja, Vittman Ádám is hazatért, ő Ajkán futballozott az ősszel.

-  Nem minden úgy sikerült az elmúlt hónapokban, ahogy szerettem volna. Megpróbálok maximálisan odafigyelni és remélhetőleg sikerül majd maradandót nyújtani - fogalmazott a gólerős csatár.


Mint arról beszámoltunk, Panikvar szerződést bontott skót csapatával, s még az is elképzelhető, hogy visszatér a ZTE –hez. Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!