Figyelem! Lezárják Nagykanizsa központját

Hétfőtől teljesen lezárják a nagykanizsai Erzsébet teret, ahol az autósok várhatóan június végéig nem közlekedhetnek. Várhatóan április 30-ig módosított útvonalon jár a 8-as és a 8/Y jelű helyi járat is.

zaol.hu

Idén az Erzsébet tér teljes területén tartanak a város-rehabilitáció kivitelezési munkái, amelyek időszakosan forgalomkorlátozással, útlezárással járnak, így február 20-tól teljesen lezárják az Erzsébet teret, valamint a Magyar utcának az Arany János utca - Erzsébet tér közötti szakasza és a Várás utcának a Báthory út – Erzsébet tér közötti szakasza is lezárásra kerül. Megfordul a forgalmi irány a Kinizsi utcában is az Erzsébet tér és az Arany János utca között. A Rozgonyi út felől így a Kinizsi utca felé kerülhetik el a teret az arra közlekedők.

A kivitelezők, a közlekedési hatóság és az önkormányzat baleset-megelőzési okokból döntött a korlátozás mellett.

A rekonstrukcióval egyidőben a Dél-zalai Víz- és Csatornamű Zrt. vízvezeték építési munkát végez, továbbá a csatlakozó utakon a szennyvíz-beruházási munkálatok is folytatódnak.

A lezárás kapcsán módosított útvonalon jár Nagykanizsán a 8-as és a 8/Y jelű helyi járat is, amely három belvárosi megállóhelyet nem érint majd. A buszok várhatóan április 30-ig közlekednek a módosított útvonalon.

A gyalogos forgalom és az üzletek árufeltöltése a téren és a környéken továbbra is biztosított lesz, azonban időszakosan forgalom-elterelésekre lehet számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!