Mikulás Kupa: műszaki gondok és jó helyezések

Kustánszeg - A falubeli Göcsej Ring csapatának négy tagja vett részt a Dunaföldváron megrendezett Mikulás Kupa autocross versenyen.

Kerkai Attila

A zalaiak év közben főleg a roncsderbi viadalokon jeleskednek, mostani szereplésüket pedig sok műszaki hiba hátráltatta. Siebel Balázsnak már az első futam után fel kellett adnia a küzdelmet, míg a 15 évesen a felnőttek mezőnyébe nevezett Lakatos Lénárd egész napos jól autózás után az utolsó, döntő futamban az első helyről kiesett féltengely-törés miatt, s csak a 4. helyet tudta megszerezni. Lakatos Dominika Suzukijával az ifjúsági kategória 4. helyén ért célba, Tóth Tamás VW Sciroccója viszont az egész napi szerelések után végül kategóriájában első helyet szerzett. Volt egy meghívott osztrák hölgy versenyzője is a kustánszegieknek, Marion Lebisch személyében, aki futamában ugyancsak az első helyen végzett Mitsubishijével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!