Sokba került a roncs - Bontásra váró autóval furikázott a román

Eredetileg alkatrésznek vette a forgalomból kivont kocsit, ám úgy vélte, még használható. Rendszám ugyan nem volt rá, de megoldotta: egy korábbi kocsi azonosítóját szerelte a roncsra, melynek volánja mögé jogosítvány nélkül ült. Le is bukott.

zaol.hu

Engedély nélkül átrendszámozott gépkocsival közlekedett egy Nagykanizsán élő román állampolgár, akit a hétvégén vontak ellenőrzés alá a rendőrök Nagykanizsa belterületén.
A Renault típusú, forgalomból kivont gépkocsit alkatrésznek vásárolta meg az intézkedés alá vont férfi, aki egy hegyre szeretett volna eljutni a járművel. Korábbi, Mazda típusú gépkocsija rendszámát szerelte fel a Renault-ra, azonban a járőrök így is felfigyeltek a járműre. A gépkocsi tulajdonosával szemben, aki vezetői engedéllyel sem rendelkezett, egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt indult büntetőeljárás, továbbá az elkövetett szabálysértések miatt külön is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!