Keressük a legbájosabb gyermekmosolyt! - Ma 16 óráig még lehet jelentkezni

Már több mint 350 tüneményes gyermekről kaptunk portréfotót, és ma (kedden) 16 óráig még lehet jelentkezni a játékunkra. Továbbra is arra biztatjuk tehát az édesanyákat, édesapákat, nagyszülőket, hogy csatlakozzanak hozzánk, ha úgy gondolják, gyermekük, unokájuk sikerrel vehet részt a fotópályázaton.

Virrasztó Zsolt


Kizárólag olyan, jó minőségű, legalább 150-200 kB méretű fényképeket fogadunk el, amelyeken a gyermek egyedül, közelről látható.
A fotó mellett szükségünk lesz a gyermek adataira (név,  életkor), a közléshez való hozzájárulást tartalmazó szülői nyilatkozatra, a pontos címre és  a telefonszámra is.

A fotókat és a szükséges adatokat november 5. szombattól november 15-én (kedd) 16 óráig várjuk a [email protected] e-mail címre (a gyermekmosoly és a zalaihirlap szó a cím megadásakor egybeírandó).

A Zalai Hírlap versenyén a beérkezett fényképek közül hetvenötöt választ ki a szakértő zsűri, ezeket november 17-től az újságban hármasával, az internetes oldalunkon pedig együtt közöljük. Ezekre aztán szavazószelvényen, SMS-ben, telefonhívással és természetesen az interneten is lehet majd voksolni.

Az első három helyezett értékes jutalomban részesül, az a gyermek pedig, aki a legtöbb szavazatot kapja, a Zalai Hírlap Gyermekmosolya 2011 cím birtokosa lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!