Megújult a TV2 vezetősége

Megújult felső vezetéssel folytatja a TV2 cégcsoport irányítását Simon Zsolt, akit 2010 októberében neveztek ki a ProSiebenSat.1 magyarországi televíziós csatornáinak (TV2, FEM3, PRO4) élére - közölte az MTM-SBS Zrt. szerdán.

MTI

Február 1-jén Rényi Ádám személyében új marketing- és kommunikációs igazgató, Yvonne Dederick személyében új gazdasági igazgató érkezett az országos kereskedelmi csatornához a programigazgató Kiss Péter, a kereskedelmi igazgató Kovács Krisztián, valamint a gyártási és műszaki igazgató Szentesi Zsolt mellé.
   
Simon Zsolt mostantól öt igazgatóval és három irodavezetővel irányítja majd a TV2 cégcsoportot.
   
Rényi Ádám a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatójaként felel a jövőben a csatorna teljes kommunikációjáért a program PR, a vállalati marketing, az internet csoportok és a kreatív osztály irányításával. A szakember a televíziós pályáját a TV2-nél kezdte, először szerkesztőként, majd PR-menedzserként, a későbbiekben pedig PR-csoportvezetőként dolgozott. Szakmai pályafutásának állomási között szerepel a Viasat3 televízió, ahol PR-vezető, a Playboy, ahol főszerkesztő-helyettes és az RTL klub, ahol kommunikációs igazgató volt.
   
Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként felel majd a pénzügyi és számviteli osztály, valamint a kontrolling és üzleti tervezési osztály működéséért. Tanulmányait az Egyesült Államokban végezte, több mint húszéves gazdasági-pénzügyi szakmai ismeretekkel rendelkezik. Korábbi munkahelyei között szerepel a Sláger Rádió anyavállalata, az Emmis International és az HBO.
   
Megújult szervezeti struktúrában folytatja munkáját a TV2 csoport kereskedelmi csapata is. A ProSiebenSat.1 cégcsoport három magyarországi televíziós csatornájának (TV2, FEM3, PRO4) hirdetési felületeit kidolgozó és értékesítő szervezeti egységet három tapasztalt kereskedelmi szakember - Török Eszter, Novák Beáta és Megyeri András - vezeti Kovács Krisztián kereskedelmi igazgató irányításával - tájékoztatott az MTM-SBS Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!