Faljuk együtt a betűket! Nyári olvasmányajánlónk unatkozó kölyköknek

Kölykök! Most is izgalmas olvasnivalókat ajánlunk nektek a nyárra. Ha rossz az idő és a televízióban sincs semmi, irány a könyvtár vagy a könyvesbolt!

Zalai Hírlap

Unatkozol? Játszanál valamit, de nem tudod, mit? Geronimo Stilton egy izgalmas kirándulásra invitál minden gyerkőcöt, ahol mindenféle klassz játékkal ismerkedhettek meg, amit ti magatok is kipróbálhattok. Van olyan, amit a szobában és van, amit az udvaron, egyedül és persze sok kis barátoddal együtt is játszhattok. Ami nem változik: társatok lesz a játékban Geronimo, az egér!

A tévében is követheted az izgalmas sorozatot, de mi most mégis a könyv változatot ajánljuk neked. Lisa Jean Smith Vámpírnaplók sorozatának Ébredés című része egy szerelmi háromszögről szól: Elena gyönyörű fiatal lány, akinek kevés fiú képes nemet mondani, noha ő csak a naplójával áll szóba, miután autóbalesetben elvesztette a szüleit. Stefan új srác az iskolában, csakhogy ő nem egyszerű fiú, hanem vámpír, aki próbálja a lányt megóvni sötét múltjától és testvérétől, Damontól, aki viszont sokkal veszélyesebb, akit hajt a bosszúvágy, amiért fivére elárulta. Neki senki más nem kell, csak Elena, s ezért bármire hajlandó. Izgalmas regény fiatal lányoknak, akik szeretik a rejtélyt és a romantikát.

 

Meg Cabot Locsifecsi királynő férjhez megy című regénye Lizzie-ről szól, akinek életében minden a lehető legjobban alakul: végre esküvőiruha-restaurálással foglalkozhat, és váratlanul megkérte a kezét az igazi is. A sok munka és felújítandó ruha mellett ifjú hősnőnknek semmire sem marad ideje, pláne nem a saját esküvőjének a megszervezésére. S csak ezután következnek az igazi bonyodalmak, vőlegénye fantasztikus állásajánlatot kap Párizsban, Chaz, akivel Lizzie a szilveszter éjszakát töltötte, ellenzi az esküvőt, ráadásul még egy szomorú esemény is beárnyékolja az örömteli napo-kat. Lizzie válaszút elé áll: el kell döntenie, valójában kihez húz a szíve, és mit is akar az élettől. El kell döntenie, valójában kihez húz a szíve, és mit akar az élettől

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!