Döbbenetes halál az M7-esen: vélhetően a fényvisszaverő mellényt kereste, mikor baleset érte

Vélhetően sérülés nélkül megúszta a balesetet egy nagykanizsai férfi, ám miután kiszállt a kocsijából nekiütközött egy arra haladó Passat. A negyvenkilenc éves férfi a szalagkorlátnak esett és életét vesztette.

zaol.hu

- Hétfő éjjel az M7-es autópályán Budapest felé haladt Renault gépkocsijával az a 49 éves nagykanizsai férfi, aki eddig tisztázatlan okból a kőröshegyi völgyhíd előtt 1-2 kilométerrel elveszítette uralmát a járműve felett, a szalagkorlátnak ütközött és többször megperdült gépkocsijával az autópályán - nyilatkozta kedden reggel Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset után a jármű kivilágítatlanul vesztegelt a belső és a külső forgalmi sávok között. Vezetője - aki vélhetően nem sérült- kiszállt a járművéből, melybe néhány perc elteltével beleütközött egy Volkswagen Passat személygépkocsi.

A baleset következtében a Renault elsodorta a kanizsai férfit, aki a szalagkorlátnak esett és életét vesztette. A Volkswagen Passat 28 éves vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

A jármű vezetője nem viselt fényvisszaverő mellényt, valószínűleg azt kereste a járművében, amikor a gépkocsijába ütközött a Volkswagen Passat – írja a rendőrségi közlemény a sonline.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!