Hagyománykövető a Settlers 7. része

A német Blu Byte nevével fémjelzett Settlers sorozat 7. része újszerű kinézettel dobja fel a hangulatot, miközben a játék menete olyan maradt, amit az évek alatt megszokhattunk.

Sámel József

 

 


Ahogy a legtöbb stratégiai játékban, így ebben is nagy szerepe van a nyersanyagok - fa, kő, ércek - megszerzésének, ezek birtokában építhetjük, erősíthetjük városainak. A gazdaság beindítása mellett, a katonaságnak is van szerepe, az alabárdosok, muskétások és lovagok újabb és újabb területeket, várakat képesek elfoglalni, növelve ezzel területeinket, illetve nyersanyagkészleteinket. A játékmenet során olyan küldetésekkel is találkozhatunk, ahol úgynevezett győzelmi csillagok megszerzésével érhetjük el a végső győzelmet. Ezeket a csillagokat területek elfoglalásával, aranytallérok gyűjtésével, a lakosság és a katonaság létszámának növelésével érhetjük el. Tehát a feladat: legyőzni az ellenséget, mely ez esetben cseppet sem könnyű!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!