Szépek és koronára várnak a zalai Királynő-jelöltek

Farkas Zsuzsa és Somogyi Zsófia személyében két zalai döntőse is van a harmadik alkalommal megrendezett A Királynő című televíziós szépségversenynek.

Gyuricza Ferenc

 A Zalaegerszegen élő, 18 éves Somogyi Zsófiának az idei királynőválasztás az első szépségversenye, számára a felkészülés így rengeteg élményt hozott.

- Már a tavalyi televíziós műsor láttán elhatároztam, hogy jelentkezni fogok erre a versenyre - mondta. - Kicsit készültem rá, mégis nagy meglepetést okozott, hogy a döntő 24 résztvevője közé kerültem. A napunk nagyon zsúfolt, hiszen nemcsak a Katus Attila által vezetett két edzés vár ránk, de táncóra, etikett és kommunikációs tréning is, valamint a televíziós műsor koreográfiáját is folyamatosan gyakoroljuk. Emellett szigorú diétán is vagyunk, a szervezők nagyon odafigyelnek arra, hogy a döntőn mindenki a legjobb formáját hozza.

 

Zsófia úgy érzi, bár valamennyi lány gyönyörű, akár az ő fejére is kerülhet a korona. Hasonlóan bizakodó a Lentiben élő Farkas Zsuzsa, akinek jóval nagyobb rutinja van már a szépségversenyeket illetően. A most 22 esztendős kozmetikus hat éve részt vett a Zala Szépén, illetve 2007-ben a Miss Balatonon is.

- A Királynő a versenyek versenye - sorolta. - Erre nem elég csak fizikailag felkészülni, teljes testi-lelki harmóniára van szükség ahhoz, hogy itt valaki sikert érjen el. Én most érzem magam teljesen felkészültnek, úgy gondolom, végre felnőttem, készen állok arra, hogy az ország és a világ előtt megmutassam magam. A válogatás során meglepetésként ért, hogy többen azzal fogadtak, láttak a Miss Balatonon, tudják rólam, hogy ki vagyok.

 

Zsuzsi szerint a korábbi versenyek során megszerzett rutinja is segítheti abban, hogy jó eredményt érjen el. Elmondása szerint az első hely megszerzése a fő célja - ami a Miss World versenyen való szereplés jogával jár együtt -, ám akkor is elégedett lesz, ha a második vagy harmadik helyen végez, s ezáltal a hasonlóan rangos Miss Universe vagy Miss Earth versenyekre jut tovább.

A két zalai versenyzőnek a május 13-i döntőn szurkolhatunk.

További részletek a vesenyről:
missworld.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!