Napi horoszkóp

A Mérlegek most közelebb kerülnek céljaikhoz. A Skorpiók örülhetnek sikereiknek.Kos (március 21-április 20.)

zaol.hu

Szerencsére ma semmi különösebb erőfeszítést nem kell tennie sikerei elérése érdekében, ma minden szinte ajándékként hullhat az ölébe. Nézeteltérései még otthon sem lesznek, bár ez nem az ön érdeme.

Bika (április 21-május 20.) Ön imádja a küzdelmeket, amelyekben könnyen elveszti a fejét. Hajlamos lehet arra, hogy kétes értékű végcélokért küzdjön, s ilyenkor nem tud tekintettel lenni senkire. A mai nap is tartogathat effélét.

Ikrek (május 21-június 21.) Ma nyitottság jellemzi önt. Érdemes szerveznie egy társas összejövetelt, ahol megmutatkozhat az önnek kedves emberek előtt, s amelyben kölcsönösen feltöltődhetnek a beszélgetőpartnerek.

Rák (június 22-július 22.) A bolygók azt jelzik, hogy nagy kedvet kap a szerelemhez. Legyen azonban óvatos! Nem ajánlatos hosszú távra szóló terveket szőni. Azt se engedje, hogy ma pénzt csikarjanak ki öntől.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha azt hiszi, nincs szüksége baráti segítségre, nagyon téved. Ha azt szerenék, hogy ön kimozduljon végre a holtpontról, ne vegye úgy, mintha bántani akarnák. Hallgasson a véleményükre.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ha kívánságai vannak, azokat mindig nagyon finoman adja környezete tudtára. Magatartása visszatetszést kelthet, ha nem elég tapintatos. Ne méltatlankodjon, ha elhanyagolva érzi magát.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Kisebb zökkenőkkel ugyan, de hamarosan közelebb kerülhet a céljaihoz. Nem árt, ha taktikáját még egyszer végiggondolja. Ha meghitt párkapcsolatra vágyik, többet kell nyújtania.

Skorpió (október 24-november 22.) Amit a közelmúltban vereségnek érzett, mára már nyereségnek számíthat. Talán nem volt hiábavaló egy reménytelennek tűnő próbálkozás. Élvezze, ha megdicsérik, s örüljön a sikernek.

Nyilas (november 23-december 21.) Tudjon különbséget tenni fontos és érdektelen között. Belső nyugalmát ne engedje unos-untalan megzavarni. Persze büszkeségét is alább adhatná, némi alkalmazkodóképesség önnek sem árt.

Bak (december 22-január 20.) Végezzen egy kis önmegfigyelést! Vegye sorra mindennapos kapcsolatait, hogyan viselkedik munkatársaival, családtagjaival. Ha valami hátráltatja a sikerességét, rájöhet, hol van a hiba.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ma ön kitűnő formában lehet. Gyorsan kapcsol, szellemes. Ha párkapcsolatban él, egy igen kellemes, vidám estével zárulhat a nap, amely hatással lehet az elkövetkezendő időszakra is.

Halak (február 21-március 20.) Nem szereti a túlzott bizalmaskodást, és talán most a szokásosnál is nehezebben ért egyet mások véleményével. Jól teszi, ha úgy dönt, hogy visszavonul, és kellemes, szűk családi körben tölti a mai estét.

Ezek is érdekelhetik