Őrizetbe vették a Parlament felrobbantásával is fenyegetőző férfit

Korábban az Országház, a szegedi bíróság és az APEH épületének felrobbantásával is fenyegetőzött az a 46 éves férfi, aki szerdán Szegeden felmászott egy villanypóznára, állítása szerint azért, hogy véget vessen az életének.

MTI

A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a szegedi Vértói úton történtekről csütörtökön  elmondta: a helyszínre irányított rendőröknek azt mondta az egyébként lakcím nélküli férfi, hogy még elszívja a cigarettáját, majd leugrik. A mentősöknek sikerült lebeszélniük a férfit öngyilkossági szándékáról és a pszichiátriai klinikára szállították - tette hozzá a főhadnagy.
   
Időközben kiderült, hogy a férfi ellen a Szegedi Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki, ugyanis ő volt az, aki korábban Szegeden sorozatban fenyegetőzött a bíróság és az APEH épületének felrobbantásával. A legutóbb, múlt pénteken pedig azt jelentette be Budapesten, hogy kézigránát fog robbanni az Országház épülete előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!