Cosmopolitan Bikini-show: divatos fürdőruhák, szexi sztárok a kifutón

Fergeteges produkció keretében elsőként ismerhették meg a Cosmopolitan magazin partnerei és az újságírók a 2010-es bikini trendeket a Budapest Átrium Caféban tartott nagyszabású 13. Cosmopolitan Bikini-shown.

zaol.hu

Az eseményt a látványos show-elemek mellett 16 topmodell, a Bad Boyz táncosai, gólyalábas akrobaták, egy anakonda és egy kiskutya fellépése tette igazán különlegességgé.

– Szerencsés helyzetben vannak a hölgyek az idén – nyilatkozta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. – hiszen több fazon, színvilág és minta közül választhatnak 2010 nyarán. A falatnyi háromszög bikinik mellett a push-up felsők és a retró stílusú, szélesebb oldalpántos alsók is divatosak. A legnépszerűbb minták a romantikus virágok, a játékos pöttyök, szexi dzsungelminta, valamint a batikolt hatás. A lila, a türkizkék, a pink és az ezüst a legnépszerűbb színek. A klasszikus fekete fürdőruha az idei trendeknek megfelelöen szegcsekkel és strasszokkal díszítve született újjá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!