Kábítószerfogás a zalaegerszegi autóbuszpályaudvaron!

Pénteken délelőtt a rendőrök a zalaegerszegi buszpályaudvaron fogtak el egy huszonéves fiatalembert, akinek nejlontáskájából több mint 150 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint több mint 50 gramm fehér port foglaltak le.

zaol.hu

A fiatalembert őrizetbe vették, ellene kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak. A fiatalembert a Zalaegerszegi Városi Bíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte - tájékoztatta portálunkat hétfőn Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.



Kapcsolódó cikkünk (kattintson az alábbi címre):
Akció a belvárosban! Kábítószert kerestek a rendőrök a fiataloknál
Péntek délután nem mindennapi rendőri akció szemtanúi lehettek  a zalaegeszegi járókelők. A Köztársaság útja és Göcseji út kereszteződésében, nem sokkal fél négy után egy új típusú piros Suzuki Swift három fiatal utasát rángatták ki egyenruhások és teperték földre.Átkutatták ruházatukat, majd átvizsgálták a járművet is, a művelet egy óránál is tovább tartott.  Úgy tudjuk, hogy kábítószert kerestek a rendőrök a fiataloknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!