Nem fizettek, inkább szétverték és ellopták a berendezést

Egy 26 éves nő és élettársa egy veszprémi lakás szinte teljes berendezésével távozott, korábban pedig egy nagykanizsai bérleményt vertek szét, mikor fizetésre szólították fel őket.

zaol.hu

A bérelt lakás teljes berendezésével távozott kiköltözéskor egy fiatal pár. Kiderült, nem először károsították meg a bérelt lakás tulajdonosát.

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt eljárást folytat egy

A 26 éves nő az élettársával közösen lakást bérelt Veszprémben, ahonnan tavaly szeptemberben kiköltöztek, s ugyanazzal a ”lendülettel” vitték a lakás szinte teljes berendezését is: gardróbszekrénnyel, komóddal, mosógéppel és edényekkel megpakolva – s közel 200 ezer forintos kárral a hátuk mögött -  távoztak.

Csütörtökön a veszprémi rendőrök gyanúsítottként hallgatta ki a bérlőt ügyben, s kiderült, hogy a Nagykanizsai Rendőrkapitányság hasonló bűncselekmény elkövetése miatt körözi.
A dél-zalai városban korábban a pár szintén bérelt lakást, melyet a bérleti díj nem fizetése miatt el kellett hagyniuk. Ott a lakás berendezési tárgyait tették tönkre.

A nőt a rendőrség őrizetbe vette, s a veszprémi eset mellett a nagykanizsai károkozásért is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!