Hazavitte a fődíjat - LCD tévét nyert portálunk kvízjátékán

A Felsőrajkon élő Mátyás Zsolt vihette haza a zalaihirlap.hu kvízjátékának fődíját, egy LCD TV-t. Olvasónk kedden vette át nyereményét szerkesztőségünkben.

Péter Gyöngyi

Hírportálunkon, a zalaihirlap.hu-n  múlt év november 24-én indítottuk útnak nyereményjátékunkat. A vállalkozó kedvű olvasóknak nem volt más dolguk, minthogy  végigböngésszék írásainkat: december 21-ig naponta négy cikkhez találtak kérdéseket, részben a helyes válaszokkal gyűjthették pontjaikat, részben plusz kérdésekre adott feleletekkel, részben pedig azzal, ha másokat is rávettek arra, hogy regisztráljanak a játékba. Aki 3.000 pontot gyűjtött, esélyes volt  a fődíjra. Napi ajándékok is vártak a résztvevőkre, torpedójátékkal nyerhették el ezeket.

 
Izgatottan várta haza kedden a négy csemete a szülőket, Mátyás Zsoltot  és feleségét, na, meg természetesen a fődíjat. A tévékészüléket Tantalics József informatika és online-főosztályvezető adta át.
- Édesanyámnak jár a Zalai Hírlap, az újságban  olvastunk a játékról, mi pedig amúgyis mindig fent vagyunk  az interneten. Sokakat bevontunk még a játékba, nagy a rokonság, így szereztünk plusz pontokat is - árulta el a családfő, aki elégedett megújult hírportálunkkal.

A család eddig sosem nyert még semmit, így méginkább becses a jutalom. Két készülékük van otthon, de lesz helye az újnak is, a 13, 11, 9 és 5 éves gyerekek  - három leány és egy fiú - szívesen időznek a képernyő előtt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!