Év vége Moulin Rouge hangulatban

A Moulin Rouge vidám és fergeteges hangulata költözött szilveszter éjszakájára a hévízi Rogner Hotelbe. A szálloda négyszázötven vendége „értékelte az ötletet”.

Sámel József

- A Moulin Rouge jó alapot teremt a szórakozáshoz, teljesen felpörgeti az estet. Kiváló, táncolnivaló a zene, csinosak a lányok, hamisítatlan buli van – erősítette meg a véleményeket Balázs Zoltán, elárulva, hogy a gyerkőcöket otthon, Egerben hagyták, feleségével és barátaikkal érkeztek Hévízre. – Jubilálunk, immár tizedszer szilveszterezünk a hotelben. Ez az a város és hely, ahol a mulatás ellenére ki tudjuk pihenni az adott év fáradalmait. Tánc közben időnként meg-meglátogatjuk a bárt is, elsősorban a vonzóan finom koktélok miatt. No meg azért is, mert baráti a fogadtatás, ami rendkívül sokat számít a mai világban.

- Ez az alap – vette át a szót Kovács Béla, a bár vezetője. – Ha a vendégsereg megtalálja az összhangot, márpedig megtalálja, akkor tökéletes a buli. Szilveszterkor barátságok köttetnek. Nem egy esetről tudok, hogy az előző évben összeismerkedett párok, társaságok a következő évben együtt töltik az év utolsó napját. Hogyan tudunk mi ehhez hozzájárulni? Nos, a megszokottnál kissé több alkoholt kínálunk


 A hotelben azonban nem csak alkoholt kínáltak, hanem étel is akadt jócskán. Tíz malac, hatvan kilogramm bélszín, harminc kilogramm libamáj, huszonnégy kilogramm kacsamell szolgáltatta egyebek között az étkek alapját, melyeket harminc szakács készített el. Volt jócskán mivel öblögetni is, kilencszáz üveg pezsgő állt rendelkezésre, s mintegy nyolcszáz koktél fogyott el.


- Fontos, hogy a vendégek – akik száz százalékban törzsvendégek – egyetlen percig se unatkozzanak – fogalmazott Günther Zimmel, a hotel igazgatója. - Fontos persze az is, hogy a dekorációkkal és a műsorokkal megteremtsük a hangulatot. Azt Szita Zsolt étteremigazgatótól tudtuk meg, hogy a vendégeket egyebek között Fésűs Nelly színésznő és csapatának énekes-táncos produkciója, s az asztaltársaságokat gyakran ámulatba ejtő bűvész szórakoztatta, de nem maradt el a lézershow, s az éjféli tűzijáték sem.

Természetesen Hévíz összes szállodájában tartottak szilveszteri bulit, a sportcsarnokban pedig a hagyományos városi rendezvényen búcsúztatták az óévet.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!