Milliókat bukott a zalai testvérpár a Széfben

A 25 éves zalaegerszegi Balogh Zoltán és 19 éves testvére, Attila játszott a Széf című műsorban péntek este, ám a szerencse nem állt melléjük...

zaol.hu

A két másik játékos, Ilona és Szabolcs a nyolcadik kérdésre rosszul válaszolt, így átpasszolva a lehetőséget Zoltánnak és Attilának, akik éltek is vele, és a döntőig jutatták magukat. Még a 10-ik kérdés megválaszolása után is volt egy bomba, de szerencséjükre nem trafáltak bele.

A döntőben a 25 éves Zoltán és testvére, a 19 éves Attila három kérdésre helyesen válaszolt. A negyedik kérdést nagyon várták, de annyira elbizonytalanodtak benne, hogy majdnem megálltak. Végül mégis elfogadták és ez jelentette a vesztüket. Azzal vigasztalták magukat, hogy úgyis a hármasas széfet választották volna, ami azonban üres volt, mert a pénzt az egyes széf rejtette.

Mint a játék során kiderült, a két testvér közül Zoltán a szószátyár, míg Attila a megfontoltabb. Balázzsal mindketten jól megértették egymást, oda-vissza ment a heccelgetés. 

A testvérek  nagyon egy hullámhosszon voltak, s mint mesélték, bár már nem laknak együtt, igyekeznek minél több időt együtt tölteni, vagy legalább 2 naponta beszélni telefonon.  Zoli 17 évesen Pestre került, ám 2004 óta Zalaegerszegen él,  míg Attila jelenleg Pesten tanul. Mindketten nagyon nyüzsgő, szervező típusú emberek, diáktalálkozókat, személyiségfejlesztő tréningeket szerveznek. A zalaegerszegi Laza Zala Médiakommandóban és a Stúdió Rádióban tevékenykedő Zolit korábban már láthattuk a Tv2-ön futott Popdaráló című szórakoztató karaoke műsorban is.

Mint a testvérek elmondták, mindkettőjüknek nagy  az igazságérzete, s  általában ebből adódik köztük konfliktus, de amúgy nagyon jó testvérek.


Forrás: RTL KLUB, Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!