A főszereplő balesete miatt elmaradt az előadás

"Utolért minket a péntek 13." - mondta a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház rendező-asszisztense a népes publikumnak péntek este. Mint kiderült, szavait nem viccnek szánta, pedig a bejelentését, miszerint a főszerplő balesete miatt elmarad az előadás, először a nézők többsége annak tekintette.

zaol.hu

Szokványos módon kezdődött az este pénteken a Hevesi Sándor Színházban. Érkeztek a nézők, kabátok sorakoztak  a ruhatárban, a jegykezelők leültettek mindenkit az előadás kezdete előtt, ám a tervezett darab mégis elmaradt.

Sajnos baleset érte az egyik színészünket, a délelőtti próbán felrepedt Nagy Péter feje, így nem tud színpadra állni - közölte a rendező-asszisztens 19 óra körül.

A közönség soraiból természetesen senki sem kelt fel, hiszen péntek 13-ai tréfának vélték a bejelentést. Nem sokkal később azonban péntek estére tervezett A hülyéje című a darab egyik főszereplője is kiállt a színpad közepére és biztosította a közönséget arról, hogy sajnos a hír komoly és igaz, az előadás valóban elmarad.

A színház szervezési osztályán szombaton délelőtt arról tájékoztatták lapunkat, hogy a pénteki Kölcsey-bérletes előadást december 21-én 19 órai kezdettel pótolják.

A hírek szerint Nagy Péter állapota javult, s a szombatra tervezett előadást az ő szereplésével megtartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!