3-0-ás ZTE győzelem a Magyar Kupában

A ZTE Pavicevic duplájával és Rajcomar találatával szerdán háromgólos győzelmet aratott a másodosztályú Szigetszentmiklós vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

zaol.hu

Szigetszentmiklós -ZTE FC 0-3 (0-2)

Gól: Pavicevic (6., 27.), Rajcomar (80.)

ZTE: Vlaszák - Szalai, Bogunovic, Máté, Todorovic - Sluka (Illés, 46.), Kamber, Horváth A. (Schultz, 78.), Magasföldi - Pavicevic, Balázs (Rajcomar, 46.)

Szigetszentmiklós: Járvás - Csák, Rédei, Király, Pénzes - Ribi, Pintér, Csurka (Csepregi 59.), Riedl (Kozma 59.) - Mojzer (Szécsi 69.), Majoros

Cudar időben lépett pályára a ZTE FC Szigetszentmiklóson. A szemerkélő esőben zajló találkozó első gólja nem sokat váratott magára: Pavicevic a 6 percben kapuba talált, s alig 20 perccel később újra bebombázta a  szigetszentmiklósi kaput. A hazaiaknak mindez nem sikerült, azt első félidőt 2-0-as vezetéssel várta a ZTE és a szigetszentmiklós nem tudott szépíteni, főleg, hogy a csereként beállt Rajcomar a 80. percben újabb kék-fehér találatot szerezett.

A visszavágó jövő kedden lesz Egerszegen.

Olvassa el a meccsről részletes beszámolónkat ide kattintva!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!