Rendet tettek a Deák-kútnál

Söjtör- Másfél zsáknyi szemetet már a hegytetőre érve összeszedett a csapat, de akadt feladata a Söjtöri Polgárőr Egyesület tagjainak a Deák-kút közelében is. Szombaton fogtak tereprendezésbe.

nincs nev

Az Országos Polgárőr Egyesület Őszi nagytakarítás címen  meghirdetett  programjához csatlakozott a söjtöri társaság is, tudtuk meg a vezetőjüktől, Török Ivántól. A csapat ennek megfelelően szombaton délelőtt útnak indult, hogy megtisztítsa, megszépítse  a Deák-kúthoz vezető utat, illetve a szőlőhegy rejtekében, a mély völgyben található kút és a  forrás környékét.

Az országos akció  egybeesett a szokásos nagytakarítással, hiszen minden évben ilyentájt, a  Deák-napok programja apropóján amúgyis rendbe szedik a környezetet. A rendezvénysorozat  pénteken kezdődött, a héten is tart, és  ilyenkor többen kerekednek fel és keresik fel a forrást, ahol - úgy tartják -  Deák Ferenc is gyakorta elidőzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!