Látta a három baleset valamelyikét? Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Több baleset szemtanúit keresi a rendőrség: egy Honda Civic előzése balesetbe torkollott a 76-os úton, egy terepjáró elsodort egy vagyonőrt a Kanizsai Dorottya Kórház parkolójában, illetve Nagykanizsán egy kerékpáros nekihajtott egy gyalogosnak.

zaol.hu


A Honda Civic előzése balesetbe torkollott
2009. október 29-én, csütörtökön 12.00 órakor közlekedett a 76-os főúton egy feltehetően fehér/szürke színű Honda Civic típusú gépkocsi Zalacsány irányából Nagykapornak irányába. A gépjármű vezetője a Nagykapornak és Padár közötti útszakaszon az előtte közlekedő több tehergépkocsiból álló járműoszlop előzésébe kezdett, ezzel fékezésre, illetve megállásra kényszerítve a szemközti irányból érkező járműveket. Ennek során három autó összeütközött - a balesetben két személy megsérült.

Aki a balesettel kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Cím: Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47), vagy a 92/326-850-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 107-es segélyhívón. 


A bicilis nekiment a gyalogosnak
2009. október 22-én, csütörtökön este 9.20-kor kerékpárral közlekedett Nagykanizsa belterületén, a Kodály Z. u. 1-3. szám előtti gyalogjárdán egy ismeretlen személy. Amikor a B. lépcsőház elé ért, a kerékpárjával nekiütközött a vele szemben közlekedő gyalogosnak, s ennek következtében mindketten elestek.

Aki látta a balesetet, illetve a kerékpárt, vagy a kerékpáros személyt, a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályán (Nagykanizsa, Király u. 49., telefon: 93/312-190), vagy tegyen bejelentést a  107-es segélykérőn.


A terepjáró elsodorta a vagyonőrt
2009. október 28-án, szerdán délelőtt 9.10-kor Nagykanizsán a Kanizsai Dorottya Kórház területén lévő parkolóból a sorompóval ellátott gazdasági bejáraton keresztül haladt a Bagolai sor irányába egy ismeretlen forgalmi rendszámú, ismeretlen gyártmányú és típusú zöldes-kékes színű terepjáróval egy ismeretlen személy. A bejáraton áthaladva járművével elsodort egy ott álló vagyonőrt.

A terepjáró vezetője, illetve azok a személyek, akik a balesetet, illetve a zöldes-kékes színű terepjárót látták, a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályán (Nagykanizsa, Király u. 49., telefon: 93/312-190), vagy tegyenek bejelentést a 107-es segélykérőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!