"Szorgalmas" tolvajok - Több százezer forint értékű lopások Zalában

Nagykanizsa, Keszthely - Csütörtökön számos alkalommal több százezer forintos zsákmánnyal távoztak a tolvajok a tett helyszínéről: volt, ahol számítógépet vittek magukkal; volt, ahol a takarékbetétkönyvvel léptek olajra.

zaol.hu


Számítógépet, monitort és készpénzt loptt
A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen betöréses lopás bűntett gyanúja miatt. A tettes csütörtökön Nagykanizsán, az északi városrészben a rácsot lefeszítve behatolt egy vállalkozás épületébe, melynek irodahelyiségéből számítógépet, monitort és készpénzt tulajdonított el, összesen mintegy 260.000 forint értékben.

Hagymát árultak, 400 ezer forintot vittek
Egy nyugdíjas asszonyhoz csengetett be Nagykanizsán csütörtökön délután két férfi, akik zöldséget árultak. A sértett vett is tőlük hagymát, ám csak távozásuk után vette észre, hogy időközben eltűnt 400 ezer forint készpénze, valamint a takarékbetétkönyve. A nagykanizsai rendőrök lopás bűntett gyanúja miatt keresik a két ismeretlen férfit.

A kár több mint félmillió forint
A Keszthelyi Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás bűntett gyanúja miatt. Az elkövető csütörtök délelőtt Keszthelyen, a Sopron utcai parkolóban egy BMW típusú motorkerékpárról leszerelte a navigációs rendszert, majd azt az ülés alá felakasztott bukósisakkal együtt eltulajdonította. A kár körülbelül 540 ezer forint.

Pénzzel, ékszerekkel és órával távozott a "szarka"
Lopás bűntett gyanúja miatt keresik a keszthelyi rendőrök azt az ismeretlen tettest is, aki csütörtökön délután benyomta egy alsópáhoki családi ház ablakát és onnan készpénzt, ezüst ékszereket és egy sport órát tulajdonított el, összesen mintegy 300 ezer forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!