Kizárták a nagykanizsai Fidesz frakcióból dr. Kolonics Bálintot

Nagykanizsa - Kizárta soraiból a Fidesz önkormányzati frakciója dr. Kolonics Bálintot, aki múlt héten tartózkodott a város közgyűlésén az önfeloszlatás kérdésének napirendre tűzéséről szóló szavazáskor.

MTI

A Fidesz kezdeményezését akkor csak tizenegyen támogatták, az SZDSZ, az MSZDP, a Kanizsáért frakció és az MSZP képviselői tartózkodtak vagy nemmel szavaztak. Valamint tartózkodott a Fidesz frakcióban helyet foglaló dr. Kolonics Bálint is.
 
- Mivel dr. Kolonics Bálint már többször megsértette a szabályzatunkat, s most annak ellenére tartózkodott a voksolásnál, hogy előző este biztosított bennünket a kezdeményezést támogató szavazatáról, egyhangúlag úgy döntöttünk: kizárjuk a frakcióból – tájékoztatta lapunkat Bene Csaba frakcióvezető.
 
Az immár tehát 11 tagúra „olvadt” (a választásokon a polgármesterrel együtt a jobboldali párt 15 jelöltje jutott be a közgyűlésbe) Fidesz-frakció döntéséről dr. Kolonics Bálint érdeklődésünkre csak annyit mondott: egyelőre semmilyen hivatalos információt nem kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!