Borzalom! Kilógatta kislányát a nyolcadik emeletről, majd a mélybe akarta vetni magát (frissítve, fotósorozattal)

Csengtu, Kína - Megmentették azt a két éves kislányt, akit apja lógatott ki egy lakóépület nyolcadik emeletéről a Szecsuan (Sichuan) tartománybeli Csengtuban (Chengdu). A férfi vélhetően drog hatása alatt állt.

zaol.hu

Bámészkodók támadtak rá arra a kínai férfira, aki korábban azzal fenyegetőzött, hogy két éves kislányával együtt kiugrik a lakásuk ablakán.

 A Szecsuan (Sichuan) tartománybeli Csengtuban (Chengdu) élő 34 éves férfi feltehetően drog hatása alatt állt, amikor feleségével összeveszett, majd arra készült, hogy kislányával együtt kiugrik a nyolcadik emeleti lakásuk ablakán.

 Csen Lung végül lemászott a nyolcadikra, és elkapta a gyereket. A férfinek pedig azért nem sikerült kiugrania, mert a tűzoltó az utolsó pillanatban rácsukta az ablakot.

A felesége szerint a férfi korábban jól bánt a családjával. Akkor kezdett el drogozni, amikor elvesztette buszvezetői állását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!