Késelés és öngyilkossági kísérlet szerelemből (fotókkal, frissítve helyszíni beszámolókkal)

Zalaszentmihály - Szombaton este leszúrtak egy férfit Zalaszentmihályon a vasútállomáson, majd a feltételezett tettes öngyilkosságot kísérelt meg. A falubeliek azt mondják, a tragédia hátterében szerelemféltés áll

zaol.hu

Szombat este:



Mint Salamon Róbert alezredes érdeklődésünkre elmondta, az incidens során ketten sérültek meg. A sértettet mentő, a feltételezett elkövetőt mentőhelikopter szállította kórházba. 



A helyszínen este 10 óra után nem sok minden jelezte a tragédiát, a lépcsősort, ahol a hírek szerint a késelés történt, felmosták, vér nyomok nincsenek. 



Hogy miért "ugrott" egymásnak a két férfi, pontosan  nem tudni, de az MTI úgy értesült: szerelemféltés állhat a tragédia hátterében, s úgy tudja, hogy a támadó - miután megszúrta áldozatát -öngyilkosságot kísérelt meg. 


Fotók: Katona Tibor


Vasárnap délelőtt


    Lapunk munkatársa  a szombat esti „látogatás” után vasárnap délelőtt újra felkereste a települést.  A helyiek szinte kivétel nélkül a szombaton  fél 5 tálján történekről beszélnek. A választó helyiségben is ez volt a téma. Bár volt, aki csak itt, illetve innen szerzett tudomást a véres eseményekről, ám sokan még az esti órákban a helyszínen nézelődtek.

Az elsődleges híreket, mely szerint mindennek a hátterében egy szerelem áll, érdeklődésünkre többen is megerősítették.

    A szóbeszéd szerint egy korábban a településre költözött család lánya volt a szóban forgó hölgy és  két 30-as fiatalember a tragikus  incidens szereplője. Némely helybeli tudni véli, hogy az egyik nagykanizsai, a másik bucsúszentlászlói – hogy melyik lehet a sértett és melyik a feltételezett elkövető, arról csak találgatások vannak, bár egy jól értesült falubeli tudni véli, hogy a korábbi barát szúrta meg a nő új szerelmét, majd az elhagyott, szerelmes  férfi önmaga ellen fordította a kést. 

Mint megtudtuk, az öngyilkosságot megkísérő férfit a vasútállomástól nem messze találták meg, több késszúrással, eszméletlen állapotba. 

Salamon Róbert sajtóügyeletes érdeklődésünkre elmondta, a feltételezet elkövető súlyos sérüléseket szenvedett, a kórházból kapott információk szerint nincs kihallgatható állapotban.


Meg nem erősített információk szerint a férfit a szombathelyi kórházba szállították, állapota válságos.


További részletek, helyszíni beszámolók itt!


Forrás: MTI, Zalai Hírlap - Varga Lívia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!