Ismét baleset az M70-esen! Alfa Romeo és Skoda Fabia ütközött (fotóval)

Tornyiszentmiklós - Kedden az M70-es autótúton egy Alfa Romeo előzés közben összeütközött egy Skoda Fabiával, emiatt letért az útpadkára, végül a vízelvezető árokban kötött ki.

zaol.hu

Szerda hajnalban az M70-es autóúton Tornyiszentmiklós irányából Letenye felé autózott egy román állampolgárságú férfi egy Alfa Romeo típusú személygépkocsival. A 15/400-as kilométerszelvényhez érve az előtte közlekedő, eddig ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú járműszerelvény előzésébe kezdett. 

Az előzés során - vélhetően - nem megfelelően mérte fel a távolságot járműve és a vele szemben szabályosan közlekedő, Skoda Fabia típusú személygépkocsi között, így a két kocsi - a Skoda Fabia a jobb oldali útpadkára történő lehúzódása, valamint intenzív fékezése ellenére - összeütközött.

Az ütközés következtében az Alfa Romeo letért a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, majd a mellette lévő rézsűbe, végül egy beton vízelvezető árokba csapódva állt meg. 


A balesetes Alfa Romeo
Fotó: ZH - Gyuricza Ferenc

A baleset következtében az Alfa Romeo vezetője, valamint szintén román állampolgárságú férfi utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. 

A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó cikkünk - kattintson az alábbi címre:

M70-es: a halálút? 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!