Bronzérmes a Zalakerámia-ZTE KK kosárcsapata! (képgalériával, frissítve 8:23)

Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I 2008/09-es szezon utolsó mérkőzését a megyeszékhelyen rendezték meg szerda délután. A Zalakerámia-ZTE KK és a Falco KC csapata lépett pályára: a találkozót a mindvégig vezető zalai csapat nyerte!

zaol.hu


Zalakerámia-ZTE KK – Falco KC - A harmadik találkozó

I. negyed 
35-25 a ZTE javára

Remek hangulatban kezdődött a meccs, a játékosok mindent beladtak, ez a pontszámokon is meglátszott. Az első negyedben a zalai csapat 10 pontos előnyre tett szert. 

II. negyed
Zalakerámia ZTE KK- Falco KC 57-50

A második negyed igen kiélezett volt: a csapatok elkezdtek védekezni és hibákat is ejtettek. Egy alkalommal a Falco 44-42-es állásra is felküzdötte magát. A negyed végén Trepák triplája és Watson összpontja segített a zalai csapatnak. 

III. negyed
Zalakerámia-ZTE KK - Falco KC 74-63
A harmadik negyed ismét a ZTE előnyével zárult , 11 pontos különbséggel. 

IV. negyed
Zalakerámia-ZTE KK - Falco KC 98-90

Szép volt fiúk! - kiabálta a közönség, ezzel is biztatva kedvenc játékosaikat. A ZTE mindvégig megtartotta előnyét, a meccset nyolcpontos előnnyel zárta. 


Olvassa el tudósításunkat a meccsről - kattintson az alábbi címre!

Bronzérmes a ZTE csapata! (képgalériával)



A szerdai győztes és bronzérmes csapat a mérkőzés után
Fotó: Katona Tibor

Nyilatkozatok

A találkozó után Völgyi Péter, a Zalakerámia ZTE-KK vezetőedzője így nyilatkozott: "Gratulálok a csapatunknak, mert messze túlteljesítette az elvárásokat. Remélem, a most megszerzett érem az első lépést jelenti, hogy később megragadjunk a hazai bajnokság elitjében."

Szrecsko Szekulovics, a Falco szakvezetője: "Nagyszerű hangulat uralkodott a csarnokban, amiért dicséret illeti mindkét tábort. Gratulálok a ZTE-nek a megszerzett bronzéremhez, ma sajnos mi a döntő pillanatokban hibáztunk, így pedig nehéz volt nyerni." 

Sterbernz Tamás, az MKOSZ főtitkára: "Remek, jó hangulatú találkozó zárta a bajnoki évadot és bízunk bennek, hogy több ilyen teltházat mérkőzés lesz a jövőben is, mert ezek kellenek a sportág népszerűsítéséhez. A két csapat utolsó két találkozóját élőben láttam, ezek alapján megérdemelten jutott a bronzéremhez a Zalakerámia ZTE-KK."






Válogatás a meccs pillanataiból
Fotók: Katona Tibor

A fotókra kattintva tekintse meg képgalériánkat a meccsről és az azt követő ünneplésről!


Előzmények

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!