Panasz az E-ON-ra: nem kapták meg, ami jár

ZH - Ami jár, az jár! Így gondolták ezt Lakhegyen is, ahol nem kapták meg az E.ON által beígért kártérítést a több napig tartó áramszünet miatt.

Horváth Viktória

Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy bár az erős havazás miatti áramkimaradás Lakhegyet is érintette, ám ezidáig a lakók nem kaptak kártérítést az E.ON-tól.

Továbbá azt is kifogásolta, hogy a környező falvak, amik ugyanahhoz a körjegyzőséghez tartoznak, tehát ugyanazon személy végezte az összeírást, már megkapták a kárpótlást, míg ők még csak tájékoztatást sem kaptak arról, hogy mikor várhatják. Lakhegy mellett még Egervár, Gősfa és Vasboldogasszony körjegyzője is dr. Ürmösiné Kőmíves Eleonóra, aki elmondta, hogy a Lakhegy községet érintő elosztói díjkedvezmény elmaradása miatt írásban panaszbejelentést tett az önkormányzat az E.ON illetékesei felé, melyről a lakosságot kábeltévé útján értesítette.

- Az E.ON nem tájékoztatta az önkormányzatot az elosztói díjkedvezményről, így mi is a médiából értesültünk az áramkimaradás miatti ellentételezésről.

Egyházi Nikolettától, az E.ON szolgáltató kommunikációs munkatársától kértünk tájékoztatást a helyzetről.

 - Sajnálatos módon egy egyedi hiba miatt Lakhegy település kimaradt abból a listából, mely alapján a kifizetések, illetve utalások megtörténtek ügyfeleink részére. Természetesen minden egyes fogyasztónknak, akinél több mint 36 órán keresztül nem volt szolgáltatás, jár a 20 ezer forint elosztói díjkedvezmény. Soron kívül intézkedünk arról, hogy az érintettek minél előbb megkapják a kérdéses összeget.

Egyházi Nikoletta lapunkon keresztül arra is felhívta a figyelmet, hogy akik nem kapták meg az engedmény összegét jelezzék írásban igényüket E.ON Ügyfélszolgálati Kft. 7602 Pécs Pf.197. címre.


Idézze fel az áramkrízist – Klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!