Öt pincét törtek fel a Gesztenye-hegyen

Kisrécse - A tolvajok ezúttal a kisrécsei Gesztenye hegyi pincéket vették célba: az egyik pincéből magnóval, sarokköszörűvel és ágymelegítővel távoztak, ám a helyszíni szemle során kiderült, hogy további négy pincében is "látogatást tettek".

zaol.hu

Csütörtökön reggel tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon egy férfi, mert ismeretlen személy az ablakot befeszítve behatolt a kisrécsei Gesztenye hegyen lévő pincéjébe és onnan 30 ezer  forint értékben sarokköszörűt, ágymelegítőt és magnót tulajdonított el. A helyszíni szemle során a rendőrök még további négy pincét találtak feltört állapotban. Utóbbi hajlékokból pár ezer forintos használati tárgyakat loptak el az elkövetők. 

Szerkesztőségünket Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese tájékoztatta. 


A héten több pincébe is betörtek. 
Mint csütörtökön beszámoltunk: a  nagykanizsai Csónakázó-tó környéki pincék közül hármat is feltörtek szerdán - két helyszínen csak rongálás történt, ám a harmadik hajlékból különböző használati tárgyakat is elloptak, összesen közel 300 ezer forint értékben. 


További zalai bűnügyek, balesetek ITT! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!