Kiraboltak egy benzinkutat Nagykanizsán (frissítve 20:34)

Nagykanizsa - Kedden este egy eddig ismeretlen, a fején fekete csuklyát viselő, kezében fegyvernek tűnő tárgyat tartó személy belépett a nagykanizsai Balaton úton található Mol benzinkút shopjába és az ott tartózkodó pénztárostól a bevételt követelte.

zaol.hu

A pénztáros a pénztárgépben lévő, mintegy 100 ezer forintnyi bevételt átadta az ismeretlen személynek, aki azt a nála lévő nejlontáskába tette és gyalogosan a Rózsa utca irányába elmenekült. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt. 

Az elkövető személyleírása: körülbelül 180 centiméter magas, harminc év körüli, sötét ruhát és fején csukját viselő férfi.
Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán rablás bűntett gyanúja miatt indult eljárás.


Szerda délután már csak tankolni tértek be a kúthoz a rendőrök
Fotó: Szakony Attila

Szerkesztőségünket Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes tájékoztatta. 

Lapunk munkatársai szerdán érdeklődtek a kirabolt benzinkúton is, ám az üzemeltető semmiféle részletet nem árulhatott el. Mint mondta: a MOL határozott utasítása volt a hírzárlat.Idén már több benzinkutat is kiraboltak a megyében - tudosításainkért kattintson a címekre!


Benzinkutat raboltak ki Becsehelyen - 2009. március 14. 


A becsehelyi benzinkútat a hajnali órákban rabolták ki
Fotó: Szakony Attila

2009. március 30. 
Betörtek a hahóti benzinkút üzletébe, a sofőrt elfogták
Hahót - Betörtek a hahóti benzinkút üzletébe, s miután megszedték magukat az elkövetők, autóval menekültek el a helyszínről. A sofőrt elfogták a rendőrök , ám a kocsi utasai elmenekültek, őket még keresik.

Ezek is érdekelhetik