A heti legolvasottabb téma: mi történt Nagykanizsán?

<b>Nagykanizsa</b> - Mozgalmas napok állnak a dél-zalai város mögött: tárgyalták a polgármester fegyelmi ügyeit, lemondásra szólították fel az alpolgármestert, menesztették a kórház főigazgatóját Olvassa el nálunk, mi is történt!

zaol.hu

Fegyelmi előtt a nagykanizsai polgármester  - 2008.12.17.
Javasolják Marton István fegyelmi felelősségének megállapítását, valamint esetlegesen büntetőjogi lépések megtételét - erre jutottak a polgármester ellen indított fegyelmi vizsgálatot lefolytató bizottságok.

Feljelentés ismeretlen tettes ellen és megrovás a polgármesternek - 2008.12.18.
Csütörtökön reggel a nyilvánosság teljes kizárása mellett kezdődött a nagykanizsai polgármester fegyelmi tárgyalása. Délre mindkét ügyben döntés született. 

Oszlassa fel magát a nagykanizsai képviselő-testület! - 2008.12.18.
Dr. Fodor Csaba, az MSZP megyei alelnöke, helyi önkormányzati képviselő a dél-zalai város csütörtök délutáni soron kívüli ülésén bejelentette: a következő soros közgyűlésen önálló képviselői indítványban önmaga feloszlatásra szólítja fel a képviselő-testületet. 

Menesztették a kanizsai kórház főigazgatóját - 2008.12.19.
Csütörtök este fél 10 után a kanizsai közgyűlés menesztette Dr. Kovács Józsefet, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatóját.

Lemondásra szólították fel Cseresnyés Pétert - 2008.12.19.
Nagykanizsa közgyűlése pénteken folytatódó ülésén több szocialista önkormányzati képviselő is lemondásra szólította fel Cseresnyés Péter alpolgármestert, mondván a közte és Marton István polgármester között feszülő ellentét a város működőképességét sodorja veszélybe. 

Ne fizessenek lakbért! - 2008.12.09.
Indul a 2010-es önkormányzati választásokon a Hajléktalanok és Hátrányos Helyzetűek Zala Megyei Kiemelten Közhasznú Szervezete - jelentette be pénteki, a Honvéd Kaszinóban tartott lakossági fórumán Orsós Imre elnök, aki a fórum résztvevőit arra biztatta: a szociális bérlakásokban élők ne fizessenek lakbért az önkormányzatnak. 


A kiemelt részekre kattintva elolvashatja a cikkeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!