Bulvár

2010.02.11. 08:40

Robbie Williams felvétele lett a 2010-es Sport Relief hivatalos dala

Március 8-án jelenik meg Robbie Williams új, Morning Sun című kislemeze, melyet egyben a 2010-es Sport Relief hivatalos dalának választottak. A szám digitális értékesítéséből származó bevételeket az énekes felajánlotta a szervezet számára.

zaol.hu

A dal Robbie Williams legutóbbi nagylemezén, a Relativity Killed The Videostar című albumon szerepelt. Az énekes idén ünnepli zenei karrierjének huszadik évfordulóját. A brit énekes nagyon sok jótékonysági programban vesz részt - beleértve saját Give It Sum elnevezésű jótékonysági szervezetét is. Nagy pártfogója továbbá a The Donna Louise Trust gyermekeket támogató intézménynek, illetve ugyancsak ő a Unicef globális gyermeksegítő szervezetének nagykövete. Részt vesz a Helping Haiti című akcióban, számos zenésztársával együtt átdolgozta az R.E.M zenekar Everybody Hurts című dalát, melynek bevételeit az áldozatok megsegítésére fordítják. A Sport Relief Nagy-Britannia egyik legnagyobb jótékonysági eseménye, amelyet idén március 19. és 21. között rendezésnek meg. Az esemény bevételéből származó összeg az Egyesült Királyságban, valamint a világ szegény országaiban élő nélkülözők segítésére szolgál majd. A legelső, 2002-ben megrendezett Sport Relief óta már több, mint 1,25 millió ember vett részt aktívan a pénzadományok összegyűjtésében, összehozva ezzel több, mint 80 millió fontot. A Sport Relief történetében több olyan kihívásokat leküzdő és elhivatott ember szerepelt már, mint David Williams, aki átúszta a La Manche-csatornát, vagy Eddie Izzard, aki az Egyesült Királyság nagyvárosait érintve futott maratont az adományok gyűjtéséért.

- Nagyon örülök annak, hogy az új kislemezes dalommal segíthetek a Sport Relief-nek és köszönöm, hogy a szerzőtársaim is ezt teszik - mondta Robbie Williams. - Kérek mindenkit, hogy aki teheti, csatlakozzon ehhez a fontos ügyhöz.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!