Bulvár

2014.07.07. 14:40

Mit néz(z)ünk a moziban?

Helycsere történt a hazai mozik nézettségi listájának élén.

Szente Ottó

A Transformers: A kihalás kora tört az élre, június 26-a és július 3-a között több mint 101 ezren váltottak rá jegyet. Az amerikai sci-fi akciófilm az Így neveld a sárkányodat című animációs filmet szorította a második helyre, utóbbira 62 ezren voltak kíváncsiak, a június 19-ei bemutató óta azonban már több mint 150 ezren látták.

A Demóna így a harmadik helyre szorult, 15 ezren nézték meg az említett héten, az össznézőszáma meghaladta a 110 ezret. Ugyancsak a 150 ezres nézőszám felé közelít, A holnap határa című amerikai sci-fi akciófilm, amit május 29-e óta játszanak a magyar mozik.

Legrégebb óta A csajok bosszúja tanyázik a top 10-ben, legutóbb a nyolcadik helyen, az össznézőszám túlhaladta a 190 ezret.

A Transformers mellett új bemutató volt a héten az Yves Saint Laurent című francia életrajzi film is, a 9. helyre futott be.

Mundruczó Kornél filmje, a Fehér isten a 10. helyen végzett július első hetében, a június 12-ei bemutató óta húszezren váltottak rá jegyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!