Bulvár

2013.11.25. 13:22

A mozik toplistája: Több mint 200 ezren nézték meg a Gravitációt

A bemutató hetében azonnal az élre ugrott a hazai mozik nézettségi listáján a Thor: Sötét világ című amerikai film.

A műfaját tekintve fantasztikus akciófilmként jelölt darabra egy hét alatt 85 ezren váltottak jegyet, ami sokat ígérő kezdés.

A Last Vegas így a dobogó második fokára szorult vissza, ezzel együtt a heti 32 ezres nézőszáma tiszteletet parancsoló, az október 31-ei bemutató óta pedig több mint 140 ezren nézték meg a hazai mozikban.

Ugyancsak új bemutató a november 14-e és 20-a közötti héten A jogász című film, a parádés szereposztást felvonultató, ám a kritikusok által inkább elmarasztalt, mint dicsért amerikai-angol thriller valamivel több mint 20 ezer nézőt vonzott a mozikba, ezzel a harmadik helyre került.

A Phillips kapitányt viszont szinte egyöntetű elismerés fogadta, ám a bemutatót követő második héten már csak 13 ezeren voltak rá kíváncsiak, ami a negyedik helyhez volt elég.

Lefele araszol a listán a Gravitáció is, ám csaknem két hónappal a bemutató után is közel nyolcezren nézték meg, 211 ezres össznézőszáma pedig a legnépszerűbb mozifilmek közé emelte.

A százezres határt a Szupercella is átlépte, Stallone és Schwarzenegger filmje a 6. volt a listán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!