Bulvár

2012.01.29. 07:00

Szkok István: Olyan dolgokkal foglalkozhatom, melyek teljessé tehetik az életem

Folyamatosan pörög, tévézik, rádiózik, zenél. De vajon mikor pihent utoljára egyhuzamban egy egész hetet? - szegeztük a kérdést Szkok Istvánnnak, a George Smoog tagjának.

Péter Gyöngyi

- Bármilyen fura, a két ünnep között majdnem összejött... -  kezdte Szkok István. - Aztán persze közbejött egy be nem tervezett feladat. Talán majd jövőre. De most, hogy belegondoltam... Viccet félretéve, azt hiszem, ez a helyzet még egy ideig így marad. Ez rendben is van, hiszen cserébe olyan dolgokkal foglalkozhatom, melyek teljessé tehetik az életem. Amúgy 2008-ban voltam legutóbb egy hetet távol, Londonban. Alapvetően a két munkahelyem (ZTV, Rádió1) sem szereti, ha unatkozom, szabadidőmben pedig jöhet a zene, a film. Néha vágyom egy kis nyugira, de az elképzelhetetlen, hogy pár óra után ne lenne egy dallam, egy gondolat, egy kép, amiben ne látnám az egyetlen világmegváltó ötletet...



Szkok István hozzátette, most zenei téren történik vele a legtöbb esemény. Folyamatban van a "Life" című daluk maxi lemezének nemzetközi megjelenése, amerikai rádiós szereplésüknek köszönhetően készíthetnek egy remixet egy kinti előadónak és, ha idejük engedi, koncertanyaguk újabb számain is dolgoznak. Vázlatosan, de megvan a következő kislemezdaluk is.
- Salgótarjáni filmes barátaink pedig, akik kedvelik a George Smoog-ot, egyfajta díszletként "használtak" minket legújabb rövidfilmjükben.


Kapcsolódó cikkeink: 

Siker! A George Smoog zenekar híre egészen Bostonig jutott 

És te vajon ki lehetsz? - Ifjúsági kisfilm készült Zalaegerszegen 

Döntőben a zalai rövidfilm, Az Ínyenc 

Filmes fesztivál zalai sikerekkel 

Az Ínyenc: vetítővásznon a Szkok István rendezte rövidfilm

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!