Bulvár

2011.11.20. 15:45

Rapper-fenegyerekek és énekes-gitárosok Zalában

Hatalmat a népnek című, jövő év elején megjelenő új albumának egyik dalát is bemutatta a szombaton Lentiben megtartott koncertjén Ganxsta Zolee. A népszerű rapper fergeteges programmal lepte meg közönségét.

Gyuricza Ferenc

Könnyűzenében gazdag volt a zalai hét vége, pénteken este Szabó Leslie lépett fel Zalaegerszegen, szombaton pedig több helyszínen is remek koncertek várták az érdeklődőket. Szabó Leslie megyeszékhelyi koncertje igazi meglepetés volt, mivel a Megasztár című televíziós tehetségkutató első szériája révén ismertté vált gitáros-énekes az utolsó pillanatban ugrott be a torokgyulladással küszködő Pádár Alexandra helyett.


Szombaton, a lenti Egy Clubban Ganxsta Zolee volt a vendég, a népszerű rappert a Kartell nevű formációból Big Daddy Laca kísérte el, míg a két fenegyerek mögött a Fényes Ösvény nevű zenekar, azaz a gitáros Gajdacsi Gábor, a basszusgitáros Kiszin Miklós, valamint a dobos Markó Ádám játszott. A rendezvény jóval több volt, mint szimpla koncert, Ganxsta és társai egész este együtt szórakoztak a közönséggel.

A zalaegerszegi Club Grabowsky-ban lemezbemutatóra került sor, a zalai közönség előtt jól ismert gitáros-énekes Takáts Eszter adta elő a Karcos üdvözlet című vadonatúj albumának dalait. A koncert vendége Müller Péter Sziámi volt.



Zeneoldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!