Bulvár

2011.08.29. 17:14

MTV VMA: Beyoncé babát vár, Katy Perry-é az év videója

Beyoncé és Jay-Z születendő gyermeke volt az est vitathatatlan sztárja az MTV Video Music Awards vasárnapi díjátadó gáláján, amelyen az év videója címet Katy Perry nyerte el.

MTI

A zenés videók seregszemléjén szinte minden évben számíthat valamiféle meglepetésre a közönség. Idén Beyoncé "bejelentése" váltotta ki a legnagyobb visszhangot: az amerikai énekesnő gömbölyödő pocakját simogatva adta tudtára a közönségnek, hogy gyermeket vár.

Lady Gaga - aki tavaly nyers húsból készült ruhájával sokkolta a közönséget - idén is nagy figyelmet keltett: férfi alteregójának, Jo Calderone-nak öltözve nyitotta meg You and I című számával a díjátadó gálát, amelyen megemlékeztek az egy hónapja elhunyt brit énekesnőről, Amy Winehouse-ról is.

A legjelentősebb elismerést, az év videójáért járó trófeát Katy Perry vehette át a Fireworkért. Az amerikai énekesnő, aki a legtöbb, összesen 10 jelöléssel büszkélkedhetett az idén, végül három díjat vihetett haza, miután a Kanye West közreműködésével készült, E.T. című számért is kapott két elismerést.

Az este másik nagy nyertese Adele volt, aki szintén három díjat vehetett át Rolling in the Deep című számának klipjéért. Lady Gaga két elismerést is kapott: a Born This Way a legjobb, női előadó által készített videó díját is elnyerte és a társadalmi üzenetet közvetítő klipek közül is győztesen került ki.

A legjobb "férfi videó" trófeáját Justin Bieber vehette át a U Smile-ért, a legjobb új előadó Tyler, The Creator lett a Yonkersszel, a legjobb koreográfiával pedig Beyoncé dicsekedhet. A hip-hop klipek között Nicki Minaj Super Bass című száma, a rockvideók között a Foo Fighterstől a Walk, a popszámok közül pedig Britney Spears Till the World Ends című dala győzedelmeskedett. A zenés videó megújítóinak járó Vanguard-díjjal együtt így Spears szintén két elismeréssel térhetett haza a Los Angelesben megrendezett díjátadóról.

Az MTV VMA díjátadót a magyar nézők augusztus 30-án kedden, 18.50-től láthatják a nézők a csatorna műsorán.

A 2011-es MTV Video Music Awards nyertesei:

Az év videója

Katy Perry – Firework

Legjobb új előadó

Tyler, The Creator - Yonkers

Legjobb férfi videó

Justin Bieber  - U Smile

Legjobb női videó

Lady Gaga - Born This Way

Legjobb hip-hop videó

Nicki Minaj - Super Bass

Legjobb pop videó

Britney Spears - Till The World Ends

Legjobb rock videó

Foo Fighters - Walk

Legjobb együttműködés

Katy Perry feat. Kanye West - E.T

Legjobb koreográfia

Beyonce - Run The World (Girls)

Legjobb rendezés

Beastie Boys - Make Some Noise

Legjobb vágás

Adele - Rolling In The Deep

 Legjobb speciális effektek       

Katy Perry feat. Kanye West - E.T.

Legjobb operatőr

Adele - Rolling In The Deep

Legjobb művészi rendezés

Adele - Rolling In The Deep


Forrás: MTI, Redlemon Média

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!